2020-12-17 128 views
大烤菇芝士牛肉漢堡💲110大烤菇好出色,咬落去非常juicy!配一舊大大份好厚即牛肉,咬落仲有肉汁!仲有鮮甜蕃茄同埋新鮮生菜。食過返尋味😋午市漢堡套餐💲30套餐配直薯條同蜜桃冰茶薯條外脆內軟,夠粗夠咬口。蜜桃冰茶係店員推薦,絕對冇介紹錯。飲落去淡淡蜜桃香唔會太甜,相信女士一定非常鍾意!特量芝士牛肉漢堡💲110淨係睇張相你都知道芝士多到漏啦!我老婆係芝士控,食第一啖個笑容係心底滿足出泥既感覺。雖然佢多芝士但係都唔會搶咗牛肉嘅肉汁味。係高推介之一鱈魚手指配他他醬💲50炸得啱啱好,表皮唔燶,入面剛剛好仲有汁。特製他他醬係粉紅色嘅,食落去酸少少,可能酸瓜太多。但係總括評分依然係高水準!
大烤菇芝士牛肉漢堡💲110
午市漢堡套餐💲30
套餐配直薯條同蜜桃冰茶

特量芝士牛肉漢堡💲110

鱈魚手指配他他醬💲50
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$150 (Lunch)