2020-01-05 598 views
今次係同朋友第二次嚟食,因為第一次食過覺得還可以,諗住再試多次!我地到時時間尚早,冇人排隊,滿心期待食碗熱辣辣嘅沾麵!點知嘢食到咗,個湯只能說微暖,唔夠熱,又冇上次咁好味,而且仲好油!另外個麵又太硬!個廚師係咁玩電話,都冇乜理煮緊嘅嘢食,可能因為咁而煮得唔好味,非常失望!廚房係開放式而且細,一眼望得哂,衛生環境好差,幾污糟。。而且收客人垃圾同煮嘢食嘅係同一個人=廚師諗起都驚。。最嬲嘅事就係到我地終於食完嗰時,傾咗幾句,叫咗杯可樂都未飲完!個待應好似傻咗咁,喺我地後面大叫: 多謝哂!比佢嚇一嚇,唔知咩事就冇理佢,點知隔多分零鐘又喺我地後面大叫多謝哂! 重點係全場滿人但冇人要埋單,冇人要走。。心諗:即係趕緊我地走?但我地杯嘢都仲未飲完!之後入面個廚師仲衰嘅語氣大叫:出面有兩位係咪呀? 比說話我地聽。。。永遠不會再來,永不推介朋友,而且仲會叫人不要來。

諗起都驚。。

但我地杯嘢都仲未飲完!

之後入面個廚師仲衰嘅語氣大叫:出面有兩位係咪呀?
比說話我地聽。。。

永遠不會再來,永不推介朋友,而且仲會叫人不要來。

2020-01-02