2024-01-23 563 views
嚟到呢間餐廳,無啦啦感覺好有大英帝國嘅味道喎💂🏻‍♂️!一試佢哋嘅避風塘豬扒飯,即刻明白咩叫外酥內嫩,豬扒幫到好多嘢,外皮炸得金黃色,咬落去又鬆又脆,帶啲微辣嘅鹹香真係得喎,炸蒜仲要落足工夫,爽脆得嚟唔嬲口。手攪嘅豬榴彈漢堡真係彈味十足🍔,兩層豬扒就算無芝士都夠滋味,配埋牛油生菜,嘩!真係層次分明,會搶過去嘅唔止係味蕾。豬扒多士激推🥪,喺傳統多士之上加入豬扒,鹹鮮嘅豬味加上牛油香嘅麵包,每一啖都係幸福嘅滋味。拉尾場,自家製薯蓉拼肉丸❤️‍🔥真係掂過嚟,肉丸重量級,又大粒又多肉汁,食咗仲想再食,燒汁香辣得嚟唔過火,簡直係瞓身嘅組合!心郁郁,嗰特製香辣醬真係加料派頭,食完又辣又過癮!行過嚟㗎喇,味道澎湃,食得唔錯,個肚又心滿意足。🐷🌶️👍🏻

行過嚟㗎喇,味道澎湃,食得唔錯,個肚又心滿意足。🐷🌶️👍🏻