行到大角咀,唔知食咩好,即刻上OpenRice睇吓附近有咩好食🤓見到呢間餐廳有500幾個好評,就打電話去即刻book位,咁啱有位,就去咗食啦就去左食啦我哋book咗七點,去到時餐廳未full望到餐牌見到有個得獎Pizza咁當然啦你試吓啦,同埋依度有自選意粉,可以自己揀汁揀材料,都幾得意。不過我哋最後都揀咗餐牌上既risotto話咁快得獎pizza就黎喇!pizza由兩塊餅夾住 外面有芝士粉,入面夾住黑松露醬。旁邊仲有果醋比我地點黎食。黑松露味唔夠香,芝士同黑松露味唔太夾,加埋果醋更加咩味都無哂😖😖risotto既飯太稔,得2隻蝦同飯😓😓可能係港式意大利餐廳,不過價錢都唔係好平,加上唔好食🤭失望😓😓
我哋book咗七點,去到時餐廳未full
得獎Pizza

risotto既飯太稔,得2隻蝦同飯😓😓