已經係第二次幫襯呢間店,之前食已經覺得好食同埋價錢好抵,上次試過銅鑼灣,今次就嚟到尖沙咀嘅分店。有蟹go又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁面($128)物如其名,又有蟹膏又有大大啖既蟹肉,CP值超高。真心冇乜驚喜黑松露意大利扁面($106)呢間餐廳既pasta改既咩會令你有個問號係個頭度,雖然佢話係冇咩surprise既pasta,但係個人覺得都係水準之作,黑松露個味都好出,雖然佢賣點只係黑松露,但係越簡單既野就越難整。可能會失望溫泉蛋明太子意大利扁面($112)特別要讚下嘅係明太子意大利麵,明太子醬汁非常濃郁,令人食完會想再食。過往喺呢間食意粉都唔會失望,但今次黑松露意粉同埋蟹肉意粉味道都偏鹹,可能係一時失準。軟殼蟹pizza($138)軟殼蟹聽得最多都係用一個日式既方法烹調,用黎做pizza 既toppings 都係一次聽,可以講係一個surprise 既pizza,批底夠薄,餡料十足,味道都相當唔錯。蒜蓉虎蝦Pizza($128)呢度嘅Pizza批底夠薄,餡料十足,餅皮算煙韌,批邊略嫌焗得有點過燶, 食起來有點硬,但整體味道唔錯。焦

有蟹go又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁面($128)
物如其名,又有蟹膏又有大大啖既蟹肉,CP值超高。

真心冇乜驚喜黑松露意大利扁面($106)

可能會失望溫泉蛋明太子意大利扁面($112)

軟殼蟹pizza($138)

蒜蓉虎蝦Pizza($128)

焦糖脆脆窩夫($78)
窩夫入口香脆,外脆內軟,具蛋香,配合海鹽雪糕味道清新, 值得一試。

士多啤梨奶昔($48)
香蕉朱古力奶昔($48)
可以講呢兩杯奶昔係最失望嘅位,冰太多導致成個奶昔好稀,好似食刨冰咁,冇咩生果或者朱古力嘅味道。
真心冇乜驚喜黑松露意大利扁面
可能會失望溫泉蛋明太子意大利扁面
軟殼蟹pizza
蒜蓉虎蝦Pizza
焦糖脆脆窩夫
士多啤梨奶昔、香蕉朱古力奶昔
有蟹go又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁面
2020-05-21
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
真心冇乜驚喜黑松露意大利扁面
可能會失望溫泉蛋明太子意大利扁面