2019-10-18 3765 views
2019-10-02已經book好咗食飯呢間Dinner buffet,入面環境十分大,座位是寬敞的卡座,由其生蠔有兩款,兩款都十分新鮮,雖然每次拿3隻但開蠔師傅都識做,有D蠔開出來比較細少,蠔師傳會開多一隻搭夠,刺生多款,由其是帶子、甜蝦、油甘魚非常鮮味,其他冷盤海鮮都不錯,夠大件同有海鮮甜味,雖然呢度主打和牛主題但海鮮、刺身、生蠔、甜品,也十分出色,唯有熟食比較一般,呢間有另一特色就係設左一個位置有兩位師傅會用顏色jam畫落心型碟,仲會跟據客人的心意、文字加上甜品心太軟表達出來,店舖還會另外送上畫上祝福加件cake的心意送給生日的客人,還細心幫我們合照,十分窩❤️,會再幫襯
和牛自助餐
2019-10-02