Hiring
$17,500-$20,000
Monthly (Negotiable)
$17,500-$20,000
Monthly (Negotiable)
2022-12-29 380 views
好多人以為連鎖店間間都一樣,食物一樣,味道都一樣,但係其實唔係㗎,就好似譚仔咁樣,由於响佐敦附近工作,所以通常會食其中兩間,一間就係位於佐敦嘅分店,另外一間就係位於九龍站嘅分店,兩間味道同質素就好唔同啦,佐敦呢間幫襯咗好多年,個個禮拜都要嚟食一次,覺得非常之好味,但係九龍站嗰間就差好遠,佢開咗唔係好耐,無論係食物賣相同味道都相差好遠,好多人喺譚仔食小食,都會揀土匪雞翼,我自己就另外有選擇啦,我自己最鍾意就係嗰隻雞腳筋,新出嘅,非常之爽口,另外亦都好鍾意蒜泥白肉,好大份量嘅蒜蓉,好好味,米線方面通常我都會揀套餐,因為乜嘢都有得食吖嘛,佐敦呢間水平維持得好好,同九龍站嗰間爭好遠。
2022-12-28
$70 (Tea)