2014-04-27 3122 views
一直都有聽朋友講起呢間餐廳..於是特意黎試試有咩咁特別!黎之前其實已經有心理準備要排好耐隊..結果..都真係要等成粒鐘!!!入到去..發覺地方唔算好大..但比人既感覺幾舒服!點野食既時候d waiters都係講普通話既..但基本上佢地都會聽得明廣東話..算係呢度既特色吧!而我同個fd只得2個人..所以冇點太多..淨係點左一個玉米里肌起司可頌同草莓千層派!玉米里肌起司可頌份量都幾大..整體味道唔錯..而且牛角包既材料都好足..有蕃茄..粟米..芝士等..不過美中不足既係麵包唔係好夠熱..有1D扣分!草莓千層派賣相的確幾吸引..但可能期望太高..只係覺得一般!整體黎講..成間餐廳食物環境各方面都ok..但如果唔駛排咁耐隊會更好!平日都要等成粒鐘..相信放假個陣會仲誇張!如果你地唔介意等位既話..都可以試下呢間gei
一直都有聽朋友講起呢間餐廳..於是特意黎試試有咩咁特別!

入到去..發覺地方唔算好大..但比人既感覺幾舒服!

玉米里肌起司可頌份量都幾大..整體味道唔錯..
玉米里肌起司可頌
草莓千層派
2014-04-16
Waiting Time
60 Minutes (Dine In)
玉米里肌起司可頌