作為一個吃貨港女,除左追求靚靚既環境同食物賣相,食物既質素同分量同樣都咁重要!All Day Breakfast既變化唔大,間間既   Combination都係差唔多,呢到都係一樣。但勝在我鍾意無論係炒薯仔,腸仔同煙肉都唔會好油,而且分量都幾足夠。枱與枱之間距離都算遠,有空間感,同閨蜜坐返幾個鐘頭傾心事都絕對無問題~最後要一提既係杯 Banana X Mango Smoothies!(唔包,要另外叫)唔會太甜,口感好清新,夏天必飲!P.S因為Oolaa既位置都離地鐵站幾高幾遠…….去到即刻需要叫返杯飲哈哈

All Day Breakfast
2017-06-24
$200 (Tea)
  • Banana X Mango Smoothies