2020-03-18 32 views
我想試佢哋嘅麵好耐㗎喇😻😻😻😻黑糖珍珠鮮奶茶😸珍珠一啲都唔實 好Q彈 鮮奶抹茶😼好香濃既抹茶味 奶味完全無掩蓋咁個抹茶味 比例啱啱好金華火腿干貝花雕雞湯麵😻😻湯底有花雕酒香 又食到金華火腿既香味👍🏻👍🏻 見到有杞子、薑、紅蔥頭 我好鐘意佢哋麵條既質感 尤其係刀削麵 軟滑彈牙又煙煙韌韌 川味三寶牛肉麵😽😽上枱時職員話麵要趁熱攪拌食 所以我哋試咗個湯後就即係撈勻食🤤🤤 依個麵既湯底好似有藥膳味咁 辣辣地咁好清口嚨 牛筋、牛肚同牛𦟌都炆得好入味好淋😋😋最好既係有得免費加麵底🥰🥰🤩🤩澎湖花枝丸😺😺熱辣辣既花枝丸炸得好香脆、好彈牙 食到好多花枝粒粒 認真真材實料豆乳香香雞😽其實係炸雞球加腐乳醬 雞球炸得好香脆 加埋腐乳估唔到都幾夾🤩🤩而家餐廳做緊全單九折 即係免咗加一👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻好抵食

我想試佢哋嘅麵好耐㗎喇😻😻😻😻

黑糖珍珠鮮奶茶😸