🕖時段-星期一下午我一星期前book位 當日唔多人只有3,4枱客 但提醒大家如果去high tea一定要早一日book 因為餐廳會因應booking預備食物份量 _💰優惠出示(實體)酒店會員卡有75折 抵好多‼️申請酒店會員卡費用全免 但原來要預10日左右郵寄比你 由於我申請時距離high tea booking得返唔夠一星期 hotel staff好nice咁優先process同埋放係餐廳比我去食high tea時直接pick up👍🏻_▫️Afternoon Tea Set $618/2人 (75折後連加一$525.3) tea set可以自選10款咸甜點 配2杯$75或以下的飲品(主要係茶 咖啡) 超過$75的要另外單點...整體咸點好食😋- 黑松露菌雞肉沙律配牛角窩夫 - toppings個味好 但窩夫比較硬- 三文治 - 幾fresh! 青瓜同吞拿魚fillings都幾夾 (唔知係咪每日唔同款 侍應比menu時會介紹)- 西班牙風乾火腿•水牛奶芝士•蜜瓜 - 味道不錯- 英式鬆餅 - 鐘意食scone 配埋clotted cream同果jam(可refill) 💯 因食唔哂 侍應
🕖時段-星期一下午
💰優惠

整體咸點好食😋
- 西班牙風乾火腿•水牛奶芝士•蜜瓜 - 味道不錯
- 英式鬆餅 - 鐘意食scone 配埋clotted cream同果jam(可refill) 💯 因食唔哂 侍應幫手包起仲比多set cream + jam😋 十分貼心
- 鵝肝慕絲甜酒啫喱 - 個人本身無飲開紅酒 覺得個酒味啫喱好怪 不太欣賞🙏🏻
- 甜點就不過不失 因為我不好甜 全部都覺得差不多😂
Afternoon  Tea  Set

Mocha
雨前龍井

🍽環境
酒店lounge平日下午唔多人唔會好嘈 同朋友傾下計hea下都幾舒服
Afternoon  Tea  Set
  • Afternoon Tea Set