2021-01-25 314 views
喺尖東Starbucks 同7仔一樣總有一間喺左近,平時唔多飲,不過見而家早餐有做promote , order 一杯飲品加12蚊換個包,而最仲要係有中電coupon,coupon 範圍窄,主要係美心集團,50蚊一張,美心買麵包又買唔倒咁多,計過數starbucks成張單只需俾一蚊就得,真心用得過🤣點咗我最愛嘅mocha☕ , 加12蚊換個hamcheese 三文治,人唔多,可能因為早,亦可能香港人太憎美心集團☠,好多可能……堂食一個人都無,同樣我都係外買,返公司食自在啲,mocha 無乜咖啡味,似朱古力多啲,hamcheese雖然叫三文治,但唔係用方包整,係用漢堡包嘅包整,賣相非常差,芝士又唔香,不過我俾一蚊嚟講就物超所值嘅😂
hamcheese san
2021-01-25
Waiting Time
2 Minutes (TakeAway)
Type of Meal
Breakfast