落大雨唔想去咁遠,隨便地又想食意粉,揸車黎左海港城,有眼遮頭啊嘛!你問我,我就想食cheesecake factory多過黎pizza express,大家價錢又差唔多,係咪?好唔好味就大家兩間食過就知,不過識既人都知CF等起碼都一個鐘以上啦!算交數,都係去Pizza Express 慳返啲腳骨力!雖則都食過一次知伏,俾多次機會佢地💪🏻我一黎到姐姐就已經帶位,唔錯既!拎起個menu我緊係輕手地簡左個無咁伏既「卡邦尼」意粉,我隻佬話食light d就叫左truffle pizza既物體。點知都係伏!都唔知係咪啊廚心情唔好啦睇圖便知曉啲麵唔知做乜野,咁硬同曲埋一堆。忌廉味還忌廉味,火腿味還火腿味,結局漿埋一堆。好啦個pizza就落左一堆草同一隻蛋,唉⋯草既味道就多過啲truffle味!食到我地兩個靜交曬,我隻佬要爆啦!佢主動叫經理叔叔講實在係「太難食」,我都係第一次聽到佢咁講!佢真係好大膽!經理都好識做取消佢,又送個心太軟,但我地真係靜曬!下次⋯我真心希望佢地諗下點叫人俾三、四百蚊食埋呢啲野

睇圖便知曉

好啦

下次⋯我真心希望佢地諗下點叫人俾三、四百蚊食埋呢啲野
卡邦尼意粉
Truffle  pizza