老公整親腰返工後嘅假期,竟然係帶我去行街街,我哋去九龍灣搭接駁巴士先去國際展貿中心E-MAX行咗一陣,上到4樓時,發現一間可以帶狗狗入去嘅Cafe,當然我哋就係比d狗狗相吸引咗入去啦!🐶🐶🐶原來星期五夜晚同星期六、日及公眾假期全日都有BBQ的。🎉🎉🎉當日我哋平日下午5、6點到,所以先試吓佢哋健康之選嘅餐單。💪💪💪Cafe Wellcome x BBQ Place 地址:九龍灣展貿徑1號國際展貿中心E-MAX 4樓421至425號舖芒果沙沙配蟹肉沙律 + 意大利包 + 精選水果 $82蟹肉沙律少少鹹再加埋佢哋特制嘅芒果沙沙嘅甜能夠中和返,真係諗都冇諗過咁好食,意大利包又做到外脆內軟,簡直一絕。👍👍👍碎蛋沙津配烤雞胸肉 + 牛角穌 + 凱撒沙律 $82雞胸肉一d都唔乾同柴,有少少燒烤味,配埋碎蛋沙律食,恰到好處,特別提一提就係牛角酥,真係好酥嫁,食嘅時候要小心少少,如果唔係一定跌到成碟酥嫁。🤣🤣🤣磨菇忌廉湯蘑菇打碎,仲有不一嘅細粒,飲時可以增加口感,湯夠creamy 。😋😋😋麵包布甸🍮我一句都唔太鍾意食嘅甜品,但我都食咗半個,因為佢焗得外脆內軟,又唔會太甜,令到我對呢個甜品有少少改觀。飲品

Cafe Wellcome x BBQ Place

芒果沙沙配蟹肉沙律 + 意大利包 + 精選水果 $82

碎蛋沙津配烤雞胸肉 + 牛角穌 + 凱撒沙律 $82

磨菇忌廉湯

麵包布甸🍮

飲品方面,我哋只係飲咗無糖可樂冰底同凍齋啡,冇太大特別,所以唔多講啦!😅😅😅

• 芒果沙沙配蟹肉沙律