2019-01-02 393 views
屯門紅橋近幾年開左好多有特色既café,間間都試過,今次輪到寫下呢間BYOB CAFÉ。呢間CAFÉ已經係黎左第二次架啦,第一次係下午茶時段,個時呢間CAFÉ開左無耐,人流唔算好多,兩個女仔叫左壺茶飲左一個下午都無比人趕走,店員仲比我地揀杯,好NICE。今次去既時候係晚餐時段,明顯人流已經比之前多左好多,但係都唔使等搵到位坐。卡邦尼意粉 ($68)卡邦尼汁唔算多,但吸曬落意粉入面,好入味,仲有溫泉蛋撈埋黎食,十級享受。墨魚汁海鮮意粉 ($88)未見過墨魚汁意粉個汁會黑到咁,證明真係入曬味,食到成個口都係黑色好滿足,配料都係好出色,滿分!感覺到老闆對煮既野食有要求,好有誠意,呢個價錢食到呢個質素真係無野可以彈。聽人講過老闆份人好惡,成日會鬧人,但我又唔係好覺,可能只係COOL啫。

卡邦尼意粉 ($68)
卡邦尼意粉

墨魚汁海鮮意粉 ($88)
墨魚汁海鮮意粉

2018-12-12