今晚小妹同朋友去左食日!式!邊!爐!放!題!😆😋 E間餐廳之前都食過而且覺得唔錯幾高CP值, 所以今次嚟翻兜🤭 而家仲做緊180分鐘M5和牛海鮮刺身放題任飲任食🙈, 岩哂小妹!! 我地一坐底就即刻啟動餓👻mode, 喪叫野食😆只需要用電話掃QR Code就可以即時落單! 電子餐牌入面除左有多款食物例如火鍋配料包括肉類🥩同海鮮🦐🦑🐚, 十幾款新鮮刺身🐟, 炸物🍤, 串燒🍢🍡, 仲有清酒梅酒🍶全部都係任飲任食! 想食得再盡興d亦設有收費項目😉, 值得一讚嘅係仲可以電子order加湯服務, 咁就唔洗驚舉極對手🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♀️都無人show你🤣🤣!出面仲有十幾款丸類腸類, 蔬菜菇類🥬🍄嘅火鍋配料, 仲有飯🍚同碗仔翅, 手握壽司🍣, 沙律🥗等……當然唔少得甜品🍰🧁同雪糕🍦!飲品櫃亦有多款汽水同比較新嘅焦糖咖啡可樂, 朱古力咖啡可樂同橙味可樂🙈!我地揀左蕃茄龍蝦湯底🍅🦞🍲, 味道鮮甜濃郁, 龍蝦🦞仲大大隻肉質夠哂厚實😊! 刺身拼盤款色多而且幾多塊, 海鮮拼盤種類同樣多, 除左鮑魚同扇貝之外其他都可以無限追加! 鮮蝦🦐肉質彈牙, 鮑魚幾爽口, 大蜆鮮甜無沙! M5和牛紋理鮮明, 肉質幼嫩牛味濃! 牛
我地揀左蕃茄龍蝦湯底🍅🦞🍲, 味道鮮甜濃郁, 龍蝦🦞仲大大隻肉質夠哂厚實😊! 刺身拼盤款色多而且幾多塊, 海鮮拼盤種類同樣多, 除左鮑魚同扇貝之外其他都可以無限追加! 鮮蝦🦐肉質彈牙, 鮑魚幾爽口, 大蜆鮮甜無沙! M5和牛紋理鮮明, 肉質幼嫩牛味濃! 牛肩胛肉亦係另一推介💁🏻‍♀️, 肉質結實有嚼勁! 熟食方面, 炸物🍤同串燒🍢都係即叫即燒即炸, 熱辣辣幾好味! 甜品方面有啫喱蛋糕布朗尼等等, 食到小妹非常滿足☺️!
總括而言, 餐廳環境幾大坐得幾舒服, 食物種類繁多, 上菜速度幾快, 亦無漏單情況出現, 價錢合理, CP值幾高, 極度推介!😋👍🏻

2020-10-12
Type of Meal