JennyMak9690
只要你夠索夠靚女,條蒸魚都會肥美啲。
JennyMak9690
Level 3
2021-10-07
關注
近深水埗一帶,比呢間更貼地、更有江湖味的酒樓、餐廳多的是。

呢次特登擇咗呢間無酒樓嘅富麗堂皇,連魚缸都會令人有點卻步, 反差萌極大的「酒樓」。門口有如粗獷大叔咁,但啲菜就盡顯細心。
如冰川無骨咕嚕肉,仲唔係俾啲食唔切嘅人食嘅?而且仲去埋骨,啖啖肉添。

瀨尿蝦仲幫你剝埋殼嫁。

温聲提示:呢度份餐牌係無價錢嘅。
叫咗13碟菜,食到蝦、魚、龍䠢、埋單$1800多啲,都算抵食吧!

另外,唔建議叫菜,因為真係好油。你就放過廚房吧!

每牒都是滿滿的
每牒都是滿滿的
一客有4件,每件都好肥美大隻,雖然係有少少沙。但咁麻甩,都預咗嘅
每件都份量十足
每件都份量十足

出餐見到佢嘅賣相,都唔諗住叫嫁啦!點知佢哋出完一客又一客,當然唔好執輸,試下佢係咪真係咁特別先。夾番件,又啲確係有驚喜喎,而且完全係啱啱一起鍋就立即過冰河了⋯ 有種好味又唔知點形容俾你哋知嘅驚喜感,只能說:好好味啊!
睇相都知佢無聊,但跟風哋嗌一碟,一定有驚喜~
睇相都知佢無聊,但跟風哋嗌一碟,一定有驚喜~
雖然有啲失準,但啲花甲都好肥美
雖然有啲失準,但啲花甲都好肥美

仲有呢客泡椒魚肚,啱晒我呢啲鐘意辣一辣嘅過隱但又唔食得辣嘅粉皮! 麻得黎,又唔會辣親你。呢啲咪係廚師嘅細心囉!
完全滿足到要麻辣感覺,但又唔會辣親你。呢啲就係麻甩佬的温柔。
忘記了那這是用什麼炒的。
忘記了那這是用什麼炒的。

其實呢碟魚都已經好大碟了,唔知隔離枱嘅靚女仲可以有幾大碟呢?
因為我聽到哥仔同靚女們講:特登擇咗條大魚俾你哋,所以耐咗啲。就算佢係賣口乖,作為食客都覺得開心
唔係靚女都咁大條,隔離靚女可以仲有幾大條啊??
唔係靚女都咁大條,隔離靚女可以仲有幾大條啊??

佢就係會一間餐廳都會食到嘅茄子煲。但佢最特別係上菜時,果種滋炸聲,嘩嘩嘩,實在太有氣氛了。
啲滋炸聲好正。淨係睇下都滿足
啲滋炸聲好正。淨係睇下都滿足

無錯無錯,唯一要投訴係呢碟,點解偏偏我就係錯過咗最佳落單時機?所以唔夠蒜堆出山丘般的豐盛感⋯

幫你剝埋,咁有少少腥都可以接受嘅。但點解見人哋果啲堆到一座山嘅份量,我嘅是小山丘啊?

呢款小炒王係無魷魚,得蝦米,但都香酥好味,啱晒啤啤佢
呢款小炒王係無魷魚,得蝦米,但都香酥好味,啱晒啤啤佢