2019-07-31 5490 views
只係海鮮都夠回本今晚兩口子心血來潮要打邊爐 見到呢度有海鮮食就黎試下先我哋叫左c1龍蝦鮑魚海鮮火鍋放題 一坐低已經擺抵好新鮮嘅海鮮拼盤入面有鮑魚帶子青口龍蝦扇貝虎蝦蜆同埋蟹棒全部都好新鮮同好大隻食落口鮮甜有冇沙真係食海鮮都回左本另外出面雪櫃有好多蔬菜可以選擇例如有秋葵 豆腐 粟米 金菇 細細份令到客人可以揀多啲唔同嘅嘢食 全部蔬菜都好新鮮飲品方面除咗用罐裝仲有紙包烏龍茶 柑桔檸檬 綠茶 忌廉鮮奶唔想飲紙包飲品同埋罐裝 佢地更加有自己煲嘅五花茶同埋果汁真係五花八門花多眼亂醬料方面應有盡有 有xo醬 腐乳醬 芝麻醬 胡麻醬 腐乳 醬油 豉油 辣椒 生蒜 炸蒜 蔥花就連冷門嘅松露醬都有食肉獸方面可以選擇 牛肩肉 牛舌 雪花肥佢畀咗幾個輪牛肉都唔會覺得好肥 雪花同埋脂肪都分怖得好均勻 另外可以叫滑雞件同埋五花肉 都係好好味同埋份量足 最高興係佢有自家製嘅餃子同埋雲吞 仲要有小龍包皮薄餡靚肉嫩多汁 餃子大大粒入面有洋蔥同豬肉 用了好足 最值得一提係佢嘅蝦滑爽口彈牙口感拍得住魚蛋炸物方面有炸魚皮 春捲 餃子 響鈴 最值得一提係有佢哋自家製嘅綠茶芋頭餅 入面芋頭餡一啲都唔甜  出面嘅芝麻超級香兩者超
只係海鮮都夠回本

食肉獸方面可以選擇 牛肩肉 牛舌 雪花肥

都係好好味同埋份量足

爽口彈牙口感拍得住魚蛋

兩者超級夾

最後甜品方面有雪燕 仲要係任飲任食又唔會死甜 一邊左一粒粒出現食得到 又係一個回本位

仲有個軟雪糕 奶味好重旁邊仲有好多配料可以畀你選擇 例如 綠茶醬朱古力醬士多啤梨醬仲有一啲米通同埋曲奇醉  值得一試

最後要讚賞嘅係用手機掃描qr code 一來環二黎方便快捷

總結: