2019-02-09 1229 views
以小菜館來講,食物款色尚可,但臨近新年只有特定餐牌,款色少仲加幅勁,都算,到處食店都係咁。味道尚算好味,但超鹹,不過中菜館食物都預左濃味。服務態度上,伙計叔叔係好好,但收銀那個肥婆(相信係老闆娘)認真趕客,由我地等位至入座,都見佢不分老嫩見人就串,當然對我們也不例外!我們明明book左位都仲要等,又有老人家心急,當然問多兩句得咪都好正常嘛,但佢沒有半點唔好意思,還好無禮貌地責難我們唔該用眼睇清楚佢全場都爆,講真我覺得這是他們安排欠缺妥善囉。我地唔係要求上賓的待遇,但唔好當人來乞食咁,講到唔俾位你係正常,俾位你仲要多謝佢咁款。一直聽街坊講來就預受氣,估唔到係真,食物幾好都無用(更何況食物也很一般),真心唔會有下次。
2019-02-03
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
Celebration
Chinese New Year