Micb
Level 1
2015-12-22
Follow
又再嚟食啦!

今次比上次多人,大人加一個小朋友共12人。
咁多人就自不然可以叫多d嘢食啦!
今次總共叫咗11樣嘢食(可能有d同餐牌名有出入,因為唔係我揀)

1,胡椒豬肚雞腳湯
8,蒜香骨
9,水煮魚
10,鹵水什併
11,黃酒雞

好豐富,餸菜一路上枱,一路就唔夠位,因為我地實在揀得太多啦,唯有密密食,最後個個都棒住個肚走!
好胡椒香,但唔係好辣,豬肚好爽
好胡椒香,但唔係好辣,豬肚好爽
本人 超鐘意食蠔仔粥,好味,足料,成枱人搶住食,食慢dd都冇呀!
正常
正常
唔,蠔仔size都仲係好好,但個蠔餅有少少厚身,但又唔係好油,所以中規中矩,如果可以改良下個餅身唔好咁厚,就正啦!
好好肉,點醬食好味
好好肉,點醬食好味
又係一條好肉地嘅魚,起晒骨咁嘅感覺,好啱我呢類怕食到魚骨嘅懶人
好香口,腰果脆,因為好多時喺第2度食,d腰果係林嘅,失晒分,呢度唔會
尋晚唯一一樣我冇食嘅嘢,因為一轉眼,已經冇晒
尋晚唯一一樣我冇食嘅嘢,因為一轉眼,已經冇晒
雖然又係魚,但呢個我好喜歡,夠辣味,又好白,又麻,粉絲索晒汁嘅味道,超正
什併最能滿足各人喜好,各自選喜歡嘅嘢食
什併最能滿足各人喜好,各自選喜歡嘅嘢食
滾起嚟,好有酒香,飲落唔會太勁酒,雞唔"鞋",太太們對呢樣極喜歡
Like
Ratings