叉燒滑蛋是主打! 食之肥仔Level 42018-05-28848 views Follow 係中環番工最後既一星期,見到有間新開既餐廳。中午時間中環排隊都起麻10分鐘,終於入座啦。叉燒滑蛋飯叉燒滑蛋飯一向都係我最愛既碟頭飯之一,呢度炒既蛋主打用美國丶胡北三個地方既蛋溝出黎既蛋漿,炒出黎既顏色的確幾靚。叉燒偏瘦唔係肥叉亦唔係燶叉,岩哂中環追求健康既上班族,不過我就都係愛好肥燶叉多D蛋炒得夠滑,不過蛋味唔算太香濃,牛油味亦都唔算太濃。不過我就幾鍾意佢個秘制豉油,煮過既甜豉油食落幾惹味,而且唔會太咸,用黎送叉蛋飯真係一流。雖然叉燒偏瘦,不過食落都香腍既,加上豉油同滑蛋去食都唔會覺得乾身。 加埋杯凍飲50幾蚊,係中環黎講算OK啦The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare叉燒滑蛋是主打! 四季常餐 https://s.openrice.com/QrKT0hAuk00Report Post Ratings4Taste4Decor4Service5Hygiene5ValueRecommended Dishes叉燒滑蛋飯Date of Visit2018-05-28Dining MethodDine InSpending Per Head$52 (Lunch)