2021-04-22 1831 views
係我哋兩個邊爐怪搵食啦 因為老公好肚餓 所以叫到成檯滿曬 😆😆 -蜂巢豆腐白湯鍋 ᴴᴷ$133個湯底份量都幾多 裡面有不少滑滑既鴨血同吸滿湯汁既蜂巢豆腐 大家叫餸留意返要留肚食😆 同時亦有人參 紅棗等增加味道同養生感覺 湯底顏色乳白 入口香濃 未放食物前可以先飲幾口湯 原汁原味 🉐️ 而且加湯的話係會加相同既白湯而唔係水 所以湯底只會愈來愈濃 更正😜 個鍋大大個 可以同時放多d食物shabu shabu -御用手切肥牛(大)ᴴᴷ$299食肉獸既我哋每次一定會叫既 牛味重 油脂分布平均 唔會太肥 有口感 有兩個部位同size 我哋鍾意食大塊d個種 大大塊滿足感更大-黑豚肉ᴴᴷ$102淨係食牛肉又點夠呢 呢度既黑豚肉味道都唔錯 咬落唔會韌 有少少肉味 油脂感都豐富 -三秒響鈴ᴴᴷ$52豆味出 夠大塊 可以吸滿湯汁咁食大滿足 三秒食就會保持脆口 我哋通常會落肉前食 咁就可以食到原汁原味既湯底啦 -老油條ᴴᴷ$27同響鈴一樣可以吸滿湯汁咁食 不過如果只有兩個人就唔好同時叫響鈴同油條 因為真係會好!膩!🤣 會無曬quota食其他美食架 -肥美鮮鵝腸ᴴᴷ$69物如其名真係夠肥美 有不少肥膏係腸既內壁

蜂巢豆腐白湯鍋 ᴴᴷ$133

御用手切肥牛(大)ᴴᴷ$299

黑豚肉ᴴᴷ$102

三秒響鈴ᴴᴷ$52

老油條ᴴᴷ$27

肥美鮮鵝腸ᴴᴷ$69
物如其名真係夠肥美 有不少肥膏係腸既內壁 腸洗得好乾淨 輕輕灼一灼 口感好爽但同時油脂感爆燈 好邪惡😈

五色丸丸拼盤ᴴᴷ$98
丸丸確實夠特別 又大大粒 鍾意試新嘢既朋友仔就arm曬啦 😉

皇牌魚皮餃ᴴᴷ$55
我自己就唔好魚皮餃 食左一粒皮都幾煙韌咁啦 唔係好識講係好定唔好味😛

皇帝菜ᴴᴷ$44
幾嫩幾新鮮 完

熱金桔🍊檸檬🍋蜜(Jar)ᴴᴷ$68
幾抵飲 可以飲到好多杯 味道甜甜酸酸甜甜 好開胃 等我哋可以再食多d🤪🤪
Ashahi啤酒ᴴᴷ$36
都幾貴 不過老公鍾意飲
芋圓糖水(送)
夠冰凍 芋圓口感偏硬 仙草QQ幾好味
總結一下 食物同湯底質素都高 不過按份量同價錢黎計係偏貴既 呢度已經一千蚊 服務幾好 坐得都算舒服 我哋就幾鍾意黎打邊爐❤️❤️
溫馨提示:另收加一服務費同埋每位ᴴᴷ$10茶介醬料費 價錢可以接受 醬料幾特別好味
2021-04-09