除了熊仔佈置~仲好多熊熊毛公仔可以借嚟影相,仲有兒童遊戲區~心裡大叫果然係親子餐廳~小小的一個區域,已經令小朋友玩得開心~望望餐牌,食物以西式為主,而且價格親民!🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢除了套餐,單點食物可以另加$28有餐湯、法包及飲品(特飲另加$16)是日餐湯:羅宋湯好味,仲好多湯料~法包香脆!尼哥斯吞拿魚沙律伴溫泉蛋 $68有薯仔、露荀、燈籠椒同好多吞拿魚,加上酸味味黑醋汁,好夾!溫泉蛋煮得好好,蛋白軟身,流心蛋黃~蜂蜜味BBQ燒豬仔骨 $140薯條勁脆!豬仔骨肉嫩,唔會痴牙😆本身條豬仔骨已經好好味,另外有個燒汁味道適中,唔會太濃太咸💯,加同唔加都好食!上枱先知有跟沙律,都係黑醋汁~啤酒脆漿炸洋蔥圈$48$48!咁多個圈!都好抵下喎!脆脆外層~入面洋蔥甜甜~熱氣又好食!薔薇之戀:柚子加玫瑰花茶,柚子味比花味更出,我個人覺得甜咗啲~你總是心太軟心太軟好耐無食,覺得唔錯,外層微脆,內裡流心~一齊share不會過甜~

果然係親子餐廳~小小的一個區域,已經令小朋友玩得開心~

望望餐牌,食物以西式為主,而且價格親民!

🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢
餐湯法包

是日餐湯:羅宋湯
好味,仲好多湯料~法包香脆!

尼哥斯吞拿魚沙律伴溫泉蛋

尼哥斯吞拿魚沙律伴溫泉蛋 $68
有薯仔、露荀、燈籠椒同好多吞拿魚,加上酸味味黑醋汁,好夾!
溫泉蛋煮得好好,蛋白軟身,流心蛋黃~

蜂蜜味BBQ燒豬仔骨

蜂蜜味BBQ燒豬仔骨 $140
上枱先知有跟沙律,都係黑醋汁~

啤酒脆漿炸洋蔥圈

啤酒脆漿炸洋蔥圈$48
$48!咁多個圈!都好抵下喎!
脆脆外層~入面洋蔥甜甜~熱氣又好食!

薔薇之戀

你總是心太軟