2016-06-29 354 views
如果你知道今晚要成九點半先有飯食, 喺六點半準時收工嘅我就一定會去搵d野食呀, 喺灣仔呢個乜都貴又冇地方hea嘅時候, 去麥叔叔嘅餐廳一定幫到你整左個細薯條同麥樂雞今日嘅細薯條好出色, 冇炸濃, 薯條有還未就緊㗎啦, 不過如果相比起中國大陸嘅麥當勞薯條, 查實真心覺得大陸嘅薯條薯味係十足個香港嘅, 講番呢個香港薯條, 灑鹽嘅時候都尚算平均, 有冇一忽咸一忽唔咸咁反而麥樂雞就差咗啲啦, 個皮好林, 完全唔係的炸, 麥叔叔你個電視廣告唔係話即時點即時製嘅咩, 到底係我聽錯定係你講錯, 其實係就掛即時點完在即時切入過客到俾我食, 咁喺快餐店食又點可以要求真係即時製丫
整左個細薯條同麥樂雞
2016-06-07