2020-07-09 765 views
餐廳開放式廚房,食物即叫即做,待應好有禮貌。感覺食物好新鮮,坐下很舒服。可惜人手不夠,待應好吃力,又要傳菜,又要廚房幫手,食物也上得較慢。食物叫咗:龍蝦蛋黃醬菠蘿大蝦pizza , 忌廉汁牛乾菌米仔粉,意式茄尊肉丸龍蝦蛋黃醬菠蘿大蝦pizza :個醬好夾D配料,亦食到龍蝦味,餅底薄得嚟有口感,D蝦幾爽,好味。忌廉汁牛乾菌米仔粉:意粉類可以有8個不同選擇,我哋擇咗佢原本的配搭,像吃飯但又似吃意粉,幾得意。個汁好入味,可以煮到D粉入味都不易。牛乾菌好香,整體好好味,如果D粉煙靭少少更好。意式茄尊肉丸(這道菜忘記了影相):好有自家製的感覺,比宜家家俬那些較小,細細粒,沾滿茄汁和芝士粉好好味。

• 龍蝦蛋黃醬菠蘿大蝦pizza