2021-10-31 887 views
跟朋友經過西灣河見到小巷有一印度餐廳🍴,朋友話呢間好食,咁就要試吓喇全餐廳都係印度人,應該好正宗掛,再睇睇餐牌又真係好抵食喎是日餐湯:點完餐就送兩碗湯過來,味道與質感似我哋食豬扒飯那個汁……沒什麼味但杰撻撻咁,唔係我杯茶咖喱牛脷:咖喱唔辣、唔夠香但有點咸,牛脷好淋咖喱羊仔腩:兩個咖喱汁應該一樣,羊肉有點騷,不過正常㗎烤餅Nash:烤餅好正宗,脆脆的我鍾意,用來點咖喱汁剛剛好。而且呢度最抵係跟餐嘅烤餅係無限任食,睇你食得幾多,男士可以食到飽飽千層餅:有點油,不過唔夠油又發唔起,所以又正常嘅,如果再烤久一點會更好吃凍檸茶都只是加$2,抵呀。走的時候都有人等位,應該是區內居民選擇之一,不過不失街坊菜

全餐廳都係印度人,應該好正宗掛,再睇睇餐牌又真係好抵食喎

餐湯

咖喱牛脷:咖喱唔辣、唔夠香但有點咸,牛脷好淋
咖喱牛脷

咖喱羊仔腩:兩個咖喱汁應該一樣,羊肉有點騷,不過正常㗎
咖喱羊仔腩

烤餅Naan

千層餅

$78 (Lunch)