2017-02-27 519 views
同事話想一齊食野跟住行左去大坑搵地方食野,跟住突然見到呢間餐廳朋友話想入去食,就走左入去試下。燒烤拼盤羊脾同埋燒雞一啲都唔會乾身,夠嫩滑,烤得岩岩好又夠多肉汁,餐廳果然係即叫即整。炸脆圈作為前菜嘅炸脆圈入口要夠脆身,而且夠晒熱,份量亦都好足唔會太小,不過本身個味道唔會令人難以接受,作為一個傾偈嘅小食真係唔錯架。羊肉咖哩咖哩最緊要係香濃,呢個奶油芝士咖哩廚師整得真係唔錯,咖哩味道又夠香濃同時真係有羊肉入面架,而且入口唔會辣,味道反而有一點香甜,岩唔太食辣嘅人黎食下。烤餅將咖哩配合烤餅係一個絕配,餐廳嘅烤餅全部即叫即整,保證新鮮又熱辣辣嘅同時又夠軟身,咖哩香濃味道配合烤餅真係令人一試難忘不過由於我地第一次食印度野,所以未敢試,不過下次再黎實會食多啲
燒烤拼盤

炸脆圈