2019-10-09 470 views
今日我哋去到尖沙咀中港城落船之後想嘆杯咖啡食個晚餐,於是見到呢一間主打特色咖啡,上面仲有3D卡通公仔,非常可愛,所以就選這間餐廳去吃首先我哋叫咗個雜錦海鮮薄餅 $158,呢個薄餅餡料非常多,有煙三文魚、海蝦、蕃茄、芝士等等,而且這個薄餅是薄餅底,而且店員會提供切薄餅的滑輪,想切大塊或者小塊都由自己決定然後叫了一個黑松露雜菌炒意粉$78同埋日式雞肉沙律$60黑松露意粉非常濃厚,黑松露味道香,配上雜菌,非常美味日式雞肉沙律的雞肉鋪滿沙律上面,雞肉嫩滑,沙律配菜非常多,有蕃茄、生菜、洋蔥等等最後當然是飲品,這裏的咖啡聽說非常出名,更有咖啡外賣,而今次選擇的是卡通立體咖啡,公仔更有少女最喜愛的肉桂狗和kitty,可以揀咖啡或者朱古力,唔飲咖啡嘅朋友都可以叫朱古力!認真體貼!

然後叫了一個黑松露雜菌炒意粉$78同埋日式雞肉沙律$60

黑松露意粉非常濃厚,黑松露味道香,配上雜菌,非常美味

• 3D咖啡