今日諗唔到食乜嘅情況下,友人是旦碌咗陣手機,見佢哋而家做緊半價優惠,喺冇特別睇食評情況之下訂咗位了。點知就出事了,同另一用半價優惠食評,同一遭遇。食物嘅份量同menu嘅相相差甚遠,睇相吧。準時到,唔駛等位,直接入座,入面其實仲有位,但就擺咗我坐門口,算唔同佢糾纏,諗住快快手手食完就算。落單時,店員有主動告知用半價優惠,半價吉列炸牛扒定食要按原價另收加一。好,無問題。店員有問要唔要落小食同飲品,睇咗陣,最後冇追加嘢。水都冇比杯。好快嘢食就到,正價份定食叫咗牛舌併薄切牛,牛舌同埋薄切牛得各三片,仲要真係切到超薄果隻!好力工!前菜係醋醃白蘿蔔,唔好食,不吃也罷。過咗陣,半價份炸牛扒定食都嚟度,見到塊吉列時,眼都凸埋,得半塊吉列炸牛扒。所有嘢食嘅味道都好一般,唔會難食,但好食就一定冇佢份。求其食完走算,最後埋完單,我俾張相個女店員睇,問佢其實如果正價叫,個吉列炸牛扒份量係咪都一樣,佢嫌我煩咁hea答我係。是日埋單320,人均消費160。其實咁樣嘅優惠不如唔好做。不會再幫襯了。完。

牛舌拼薄切牛定食

吉列炸牛扒定食

所有嘢食嘅味道都好一般,唔會難食,但好食就一定冇佢份。

是日埋單320,人均消費160。
其實咁樣嘅優惠不如唔好做。
不會再幫襯了。

完。