2017-06-01 1434 views
如果唔係貪近及唔洗等位,真係唔想再受陶源的氣!員工除咗同熟客傾計之外,你問乜攞乜都係聽完就算!今日興上加興,食食吓冷氣都死埋(食完都未整好)乳鴿做特價$25隻,叫咗之後一直見D侍應送到其他人的枱上,甚至比我遲入坐的客人。問咗幾次都話有落單就一定有,咁唯有等啦!試吓個灌湯餃(皮極厚,不好食)蔥花炸兩(油炸鬼不合格)蝦餃、珍珠鷄、棗王糕均保持水準。食晒其他嘢,乳鴿依然未到。再追問後,居然話冇落單,有冇搞錯呀!仲問邊個幫我落單,好彩e度人少,我當然記得邊個啦!叫咗佢嚟,佢話點解冇落單嘅?哈哈!真好笑!最後有人話乳鴿已經售罄,真係火了!我問咁點呢?之後唔知喺邊度玀咗隻比我。咁樣做生意,員工冇heart,真係好唔掂!
2017-05-31
$70 (Tea)