2019-02-04 1937 views
平安夜黎食噶,咁岩平安夜開始降溫,最岩十下十下。位置:系寶勒巷噶萬事昌廣場2樓,無下面噶門面噶,系尖沙咀n2出口行過去比較快,大概3.4分鐘到。服務:我地無訂位,去到7點了已經,基本坐滿人,除了d6人桌,不過有好多系訂了位無黎,我地大概等了10分鐘都無就有位了,服務一般般啦,可能平安夜,多人,唔夠人手,我地每次叫,都好難叫到人。味道:叫了一個黑松露菌菇湯底,黑松露餃子,豆卜,青菜,安格斯牛柳小,檸檬薏米水,同埋墨魚滑,個湯底幾特別,不過距尼度唔添加味精噶,所以味道稍微淡了d,但比較鮮味,而且肉比較新鮮嫩滑,埋單好似系港幣700左右,因為唔系我埋噶
平安夜黎食噶,咁岩平安夜開始降溫,最岩十下十下。

2018-12-24