朋友住北角佢就帶左我去這間餐廳,門面好有特色dinner set大約 $500兩個人,入到餐廳環境簡約舒適,燈光幾柔和,行英國風的風格酒吧餐廳,座位不多,店員都很有禮貌和主動服務客人👍🏻凱撒沙律沙律菜很新鮮,菜食落很脆口巴馬火腿配蜜瓜巴馬火腿味道可口,配上哈密瓜中和肉的鹹味,這配搭很美味呢黑松露野菌蘑菇湯湯好足料而且份量唔多,貴精不貴多鹽焗海鱸魚這道菜是必點菜式之一,上枱時店員幫我地切開,魚肉很鮮甜美味,口感嫩滑,伴碟火箭菜,真係滋味十足😋😋黑松露手打寬條麵入口煙韌,寬條麵是手打,配上松露汁好creamy,十分香黑松露味更美味可口。咖啡飯後一杯咖啡☕️是印度咖啡味道唔算很濃,晚上飲左都唔會訓唔到,味道很不錯呢!

凱撒沙律
沙律菜很新鮮,菜食落很脆口

巴馬火腿配蜜瓜
巴馬火腿味道可口,配上哈密瓜中和肉的鹹味,這配搭很美味呢

黑松露野菌蘑菇湯
湯好足料而且份量唔多,貴精不貴多

鹽焗海鱸魚

黑松露手打寬條麵