北區不錯選擇 YVESONIALevel 22017-12-02566 views Follow 因為我同友人都住上水粉嶺,想搵個地方食tea, 友人食過幾次,而我係第一次去.去前友人已經預告左入面既staff 講野態度會有d 倔。Staff 係唔熱情,而且講野有d 倔姐。入到去個menu 係自己畫既,好有heart. menu 有好多野簡,好多野飲都好想試,好特別。今次只簡了一個薯容同香蕉朱古力雪糕pancake. 薯容好夠熱,好味道。pancake 都好柔軟。最欣賞係佢個野飲,好普通既紅豆冰但出到黎個樣幾唔錯,而且都幾大杯,感覺好特別,唔會係死甜既感覺。再黎係雲呢拿咖啡,唔會太甜,好香,咖啡味都好濃。👍🏻成個感覺今次野食係抵既,兩人先食左$12x會想再去試下all day breakfast.1The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare北區不錯選擇 Bittersweet https://s.openrice.com/QrKT0bgCi00Report Post Ratings5Taste4Decor3Service5Hygiene5ValueDate of Visit2017-12-02Dining MethodDine InSpending Per Head$65 (Tea)