2021-03-12 1341 views
今日做嘢要返火炭,滿懷希望諗住又可以再食金悅軒D叉燒,一去到已經覺得奇怪,平時一定好多人排隊,但今日竟然無人排隊。入到去職員態度已經麻麻,叫人落單又慢吞吞,叫左我之前最愛呢度嘅叉燒飯,黎到見到個賣相已經超級唔討好!一放落口,有瘦又乾又無色澤,完全喺柴皮咁,咬唔開,完全唔係我之前食開嘅叉燒,無論味道品質全部唔同曬,超失望囖,成碗飯放左喺度都食唔落!諗住杯奶茶會ok la, 點知都唔得,又澀又苦,又唔夠凍,究竟發生咩事?!後尾聽到隔離枱D阿叔話原來業主自己收返黎做,舊嗰班底已經走曬真係仲曬伏,唔會再有下一次,唔會再幫襯

真係仲曬伏,唔會再有下一次,唔會再幫襯