Step 1 - 前菜入座後店員會比QR code 你自助落單 , 我地點左麻辣鴨血 , 夠晒醒胃惹味 ; 椒鹽魷魚酥 , 香脆又唔韌 !Step 2 - 火焰雞煲有唔同辣度選擇🌶️ , 但我地有小朋友同行 , 所以點左走辣~ 但唔辣既雞煲一樣好惹味 ! 雞件入味嫩滑 !Step 3 - 時令海鮮拼盤呢日既拼盤包括 : 扇貝、聖子、鮑魚、蝦、蜆 , 仲有配菜粟米、勝瓜、烏冬煮法可以揀生既做打邊爐 , 或者蒜蓉粉絲蒸我地揀左蒜蓉蒸 , 蒜蓉醬超級香 , 海鮮又蒸得剛好冇過火 !Step 4 - 仼食火鍋我地試左最新推出既羊腩煲 , 羊肉唔會好酥 , 肉質彈牙 , 湯底又夠晒香濃 ! 另一highlight係個腐乳醬 ! 腐乳唔會死咸、醇香可口 , 一定要試 !食完羊腩可以加湯打邊爐 , 自助配料區有各式各樣既丸類 , 但一d都唔求其 , 其中既胡椒豬肚丸好好食 !自助區仲有多種飲料 , 竹蔗茅根、洛神花茶、檸檬薏米水等等除左自助區 , 亦可以QR code落單點選肉類同蔬菜Step 5 - 甜品呢日有凍既仙草同暖既木瓜燉雪耳 , 兩款都好味 !

Step 1 - 前菜

Step 2 - 火焰雞煲

Step 3 - 時令海鮮拼盤
煮法可以揀生既做打邊爐 , 或者蒜蓉粉絲蒸

Step 4 - 仼食火鍋

自助區仲有多種飲料 , 竹蔗茅根、洛神花茶、檸檬薏米水等等

除左自助區 , 亦可以QR code落單點選肉類同蔬菜

Step 5 - 甜品
呢日有凍既仙草同暖既木瓜燉雪耳 , 兩款都好味 !
Type of Meal
Dinner