今日放假咁高興🥰 特登走左出嚟尖沙咀搵寶寶食lunch🙈咁難得先出返嚟尖沙咀一次,想食下啲平時冇食過嘅野❗️Search下OpenRice發現銅鑼灣嘅MAMADAY喺呢度開咗一間新分店🤩 好似幾得意咁,今日就上去試吓啦❣️餐廳位於商廈嘅2樓,入到去已經feel到周圍環境佈置都好盞鬼😆 好彩早嚟人唔算多🤓餐牌啲菜式名都好得意🌟嗌完之後先見到個lunch set menu🙈可能會失望溫泉蛋明太子意大利扁面麵 $108醬汁好creamy好多明太子🤤意粉➕菇唔會煮得太腍,咬落有口感👍🏻拌埋溫泉蛋一齊入口更香滑🥰香煎過嘅上等蟹柳令原本嘅蟹柳味更突出,更香軟🌟好出色❗️食落一啲都唔失望😋係我食過最好嘅明太子意粉之一❣️What-so-ever Marco Pizza $118餡料有辣肉腸、芝士、蕃茄仔、紅椒、青椒,仲有薯蓉添,有薯蓉果下幾特別😯新鮮熱辣♨️焗起即上枱❗️味道總有一定嘅保證😋值得一讚嘅係批底真係做得好薄脆👍🏻完全唔覺得食落肚係一個負擔😆記住,期望越大,失望越大⋯雞翼 $68我地揀咗蜜糖芥末味🍯一客竟然有7隻咁多🙊 即刻唔覺得貴😆香脆雞翼新鮮即炸❗️上枱嘅時候d 油仲反緊光🙈芥末味醬汁味道有少少過重
今日放假咁高興🥰
特登走左出嚟尖沙咀搵寶寶食lunch🙈
咁難得先出返嚟尖沙咀一次,想食下啲平時冇食過嘅野❗️
好似幾得意咁,今日就上去試吓啦❣️

好彩早嚟人唔算多🤓

餐牌啲菜式名都好得意🌟

嗌完之後先見到個lunch set menu🙈

可能會失望溫泉蛋明太子意大利扁面麵 $108
可能會失望溫泉蛋明太子意大利扁面麵

醬汁好creamy好多明太子🤤
意粉➕菇唔會煮得太腍,咬落有口感👍🏻
拌埋溫泉蛋一齊入口更香滑🥰
香煎過嘅上等蟹柳令原本嘅蟹柳味更突出,更香軟🌟好出色❗️
食落一啲都唔失望😋

蜜糖芥末雞翼

我地揀咗蜜糖芥末味🍯
一客竟然有7隻咁多🙊 即刻唔覺得貴😆
香脆雞翼新鮮即炸❗️上枱嘅時候d 油仲反緊光🙈
芥末味醬汁味道有少少過重,食第二隻嘅時候真係feel 到啲wasabi嘅辣味🤪
幾滿足嘅一個lunch🥰
寶寶話下次會帶同事嚟食🤓
2019-10-28
$162 (Lunch)
可能會失望溫泉蛋明太子意大利扁面麵
What-so-ever Marco Pizza