刺激味蕾的鬼拉麵 yuenyuen116Level 32021-12-0548 views Follow 一夠鐘已經即刻衝落街排隊,都已經要排滿晒人,最少要等四至五張枱!冇壞嘅,好嘢就梗需要等待!先看餐牌,麻同辣都有5級Level可以挑戰,唔好麻辣的朋友麵可選擇原味無麻辣,而勁辣的朋友就可以挑戰最高級別的「鬼增」👹!我同朋友都揀入門級的小麻小辣小試牛刀!朋友仔超歡喜揀咗芫荽辣麻味噌拉麵,爆荽一絕👍🏻👍🏻而我就超like叉燒,揀咗增量叉燒辣麻味噌拉麵,再加玉米仔👍🏻以為麻辣個湯就得辣味?完全帶驚喜,麻同辣出色之餘,味噌湯底配合得非常好!層層分明的叉燒,入口即溶,肥瘦適中👍🏻拉麵更加不用說,軟硬適中🤘🏻食過絕對會番轉頭,下次挑戰二級💪🏻💪🏻💪🏻The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare刺激味蕾的鬼拉麵 鬼金棒 https://s.openrice.com/QrKT02Vr000Report Post Ratings5Taste5Decor4Service5Hygiene4ValueDate of Visit2021-12-02Waiting Time10 Minutes (Dine In)Type of MealLunch