好耐都未試過食大排檔啦🆙今次嚟到呢間係熟食中心入面,得室外嘅大排檔,仲有得任食小抄添😍我就揀咗sᴇᴛ ᴀ,野食款式超多,限時內有得無限食食食,好特別嘅一個體驗🤭一早個時無咩客人~眨吓眼就坐滿人了🤭 聽到話有好多枱都係佢哋嘅熟客仔🤫1️⃣ 豉油皇新鮮鵝腸🦢蛋白質含量極高嘅鵝腸好吸引😆 底下仲有勁多芽菜同少量韭黃, 嗦哂啲汁好入味😌我就鍾意將啲芽菜同鵝腸夾埋一齊食,芽菜爽脆,鵝腸乾淨有嚼勁😏2️⃣ 海鹽香煎和牛粒🥩全熟嘅和牛粒的的骰骰,配上海鹽味,鹹鹹哋好好過癮幾好食😳 一啖一粒好快清哂了🙈3️⃣ 菠蘿拔絲咕嚕肉🐷經典嘅咕嚕肉當然就不可缺少啦,橙紅色嘅肉極誘人😍望住濃度十足嘅拔絲醬汁真係流哂口水🤤 咕嚕肉嘅皮又薄又脆,內裏嘅肉嫩嫩的,而菠蘿就酸酸甜甜好開胃🍍 唔嗌就走寶啦💸4️⃣ 香辣新鮮魚皮🐟魚皮真係好少有得食,呢度見到有真係非常正😏 魚皮望落晶瑩剔透,咬落去新鮮又爽口😚 仲超級ǫ彈添😛 我呢個魚皮都真係有些少咁多辣,真係要食得辣先好嗌呀🥺5️⃣ 飲品🥤飲品都包括在內㗎😳 我就嗌咗茶同埋起泡水🤣
好耐都未試過食大排檔啦🆙

一早個時無咩客人~
眨吓眼就坐滿人了🤭 聽到話有好多枱都係佢哋嘅熟客仔🤫

1️⃣ 豉油皇新鮮鵝腸🦢