2015-06-01 365 views
小女子仲未去過日本,一路都好想試下沾麵,而沾麵黎講三田唔係第一間據我所知同類型既仲有周月呀,拉麵台風個d都係食沾麵既,但係一路都冇的起心肝去試講返正題先直到今日難得晏晝同朋友出街食遊哂成個銅鑼灣都唔知食d咩好行入登龍街見到早幾個月排哂長龍既三田製麵所冇人咁我同我既朋友緊係衝入去試下係咪真係咁正啦入去之前睇下menu發現佢都有部荼機 比等既客人飲既都幾貼心不過個服務員一approach 我地我就對呢間野麻麻地首先佢態度十分粗魯冇解釋下佢既menu (平時唔洗解釋既, 但係佢個menu 講d set 呀, 每樣野要加幾多錢個d 好唔清楚)到我問佢 會唔會好辣呢d 好common 既問題佢都答到模稜兩可放碗麵上黎更加係冇放輕其實已經好嬲, 好似比錢買難受咁我同我朋友叫左三碗濃香豬骨魚介沾麵(凍)其實沾麵既味道唔錯味道岩岩好但係又未去到一試難忘Over all呢間試一次就夠哂Comment: 淨係有不俗既食物 冇良好既服務態度 應該難d留到客人既心
小女子仲未去過日本,
一路都好想試下沾麵,
而沾麵黎講三田唔係第一間
據我所知同類型既仲有周月呀,拉麵台風個d都係食沾麵既,
但係一路都冇的起心肝去試

首先佢態度十分粗魯
到我問佢 會唔會好辣呢d 好common 既問題
佢都答到模稜兩可
放碗麵上黎更加係冇放輕

其實已經好嬲, 好似比錢買難受咁
我同我朋友叫左三碗濃香豬骨魚介沾麵(凍)
濃香豬骨魚介沾麵
濃香豬骨魚介沾麵(辛)
其實沾麵既味道唔錯
味道岩岩好
但係又未去到一試難忘

Over all
呢間試一次就夠哂

2015-05-18
$87 (Lunch)
濃香豬骨魚介沾麵
濃香豬骨魚介沾麵(辛)