2023-02-23 732 views
約埋幾位同事一齊去食😍已經選左年初二,都有很多街坊同付近上班的食客,都算旺場。 我同事有訂位,會安排「留座」,幾貼心。我地12:45入場,很多熟食都無曬,職員都keep 住有refill食物👍🏻 點評一下我食過既食物: 1. 炸芋頭 ❤️❤️❤️❤️❤️呢個簡直5星好評,好香脆,芋頭入面好夠味,真外脆內軟,好似見到無再refill我都食到三件。 2. 梅子洛神花水 凍既,酸酸甜甜,好開胃,我飲左一杯之後都無曬。 3. 烏冬 / 腸粉特別既炭水化合物得呢兩款,我個人覺得麵好好食,有味但唔鹹。同事個個都話腸粉好食😋 4. 波菜麵 (沙律個邊)見個樣無汁以為乾爭爭,點知好夠味,又唔鹹,有冷麵汁既味。 5. 蓮藕夠軟,食落唔會多絲👍🏻🤣 但因為次次食物未必一樣,只供參考。整體來講,呢間食素味道好掂,廚房煮出來既配搭/用色/食飯既款式都好多,幾用心既,希望keep 住,長做長有。 環境算唔錯👍🏻 有4人位,唔會太逼,行都鬆動。職員都好友善,可以八達通付錢,可以留位。會推薦朋友再來。

點評一下我食過既食物:

1. 炸芋頭 ❤️❤️❤️❤️❤️

2. 梅子洛神花水
凍既,酸酸甜甜,好開胃,我飲左一杯之後都無曬。

3. 烏冬 / 腸粉

4. 波菜麵 (沙律個邊)
見個樣無汁以為乾爭爭,點知好夠味,又唔鹹,有冷麵汁既味。

5. 蓮藕
夠軟,食落唔會多絲👍🏻🤣