2020-01-13 1174 views
朋友介紹油麻地話有間私房菜好正,琴日同男朋友去左試下!店內空間尚算寬躺都坐得舒服,餐牌上有好多選擇咩都有,選擇困難症之下最後揀左3樣最想食既野😆分別係重慶雞煲,蒜蓉粉絲蒸大元貝,濃湯鮮腐竹浸菜苗。首先講下個雞煲先,啲雞好滑,份量都多,因為我地唔係食得好辣所以叫小辣個味岩岩好,好惹味!咁凍既天氣會特別想食d暖笠笠既野😍粉絲蒸大元貝都想讚一讚,好新鮮👍🏻又大隻,😍😍個底啲粉絲索哂啲汁既精華,蒜味好重,超好食,一碟有4隻每人食2隻,大滿足!😋😋最後就係浸菜苗,其實唔算太特別,另外果2道餸重口味,所以叫碟菜清清地中和返😆總結黎講呢幾樣野都好好食,朋友無介紹錯👍🏻👍🏻🥰🥰 黎緊媽咪生日,可以帶屋企人黎食飯慶祝😚
朋友介紹油麻地話有間私房菜好正,琴日同男朋友去左試下!