2019-08-20 541 views
📍位於蘭桂芳嘅hardrock cafe,七點去到唔算太多人,可能因為我weekday去同埋都仲算早🙂入到去見到有得live band唱歌,不過我去果陣就未有,大約十點就有啦,氣氛好好🎤 輕鬆下開心下,一個場地有兩種感覺🤣🤣🤣我地見有個special menu 叫 <<< Infused with Love 2019 >>>,我地就叫哩個menu嘅野食試下啦!🥰波本威士忌烤蝦 🦐($228) 個蝦好新鮮,好鮮甜,特別係個醬汁,BBQ醬帶少少酸味,好開胃🤗🤗🤗個麵包又好脆,個綠豆炸過又幾好味同特別!冧酒雞肉串燒 🐤($188) 雞肉選用左雞胸,超juicy,而且一啲都唔柴,保持到雞肉嘅滑嫩又不失燒烤味🤤🤤🤤 另外仲配個香料飯,入面有蕃茄🍅同椰子🥥,仲有啲辣嘅添🌶糖衣陷阱 🍒 杯邊綠綠地色係爆炸糖!上台果陣已經啪令啪娜咁響,入到口係個口入面跳🤣 雖然佢叫糖衣,但唔會過甜,好香生果味😋😋😋

• 波本威士忌烤蝦
  • 冧酒雞肉串燒