2023-09-17
一開始入到去環境睇落ok,入坐後我哋叫咗咖哩牛肋肉蛋包飯$130卡邦尼煙肉蛋包飯$113草莓沙冰$48草莓法式多士$88加一服務費$37.9一共$416.9我哋講咗係先上蛋包飯後上甜品,但我哋個飯食到尾聲嘅時候佢哋已經上甜品,搞到本身已經唔大嘅枱空間更少。喺食飯過程中我見到有水滴落碟蛋包飯,初時以為係幻覺冇理會到照食飯。第二次滴水係喺個飯食到尾聲上甜品嗰陣,同伴見到冷氣好似滴水仲滴喺碟飯度,嗰陣先覺得不妙。第三次滴係食甜品嗰陣,嗰時我隻碟咁啱食完,我就好清楚咁見到滴水滴咗落隻碟度。我哋向侍應反映,一句sorry/唔好意思都冇講,就因為個French toast未食完就同我哋調咗個位算。總結:食物就普普通通,小貴,尚算對得住價錢。服務就麻麻,叫咗甜品後上,但未食完飯就上咗。冷氣滴水一句sorry/唔好意思都冇就調位算。
咖哩牛肋肉蛋包飯$130
卡邦尼煙肉蛋包飯$113
草莓沙冰$48
草莓法式多士$88
加一服務費$37.9
一共$416.9
總結:
食物就普普通通,小貴,尚算對得住價錢。
咖哩牛肋肉蛋包飯/草莓沙冰
草莓法式多士