didida
Level 3
2012-04-08
Follow
環境型格!
對比一般餐廳, 食品種類不多, 但勝在夠精, grab n go
餐單以西式三文治為主
令人甜在心的宵夜: iced banana choco, cake, mighty leaf tea
聽說它的朱古力很好味, 今日心血來潮, ... 希望未關門。

晚上十點幾,很多點舖已關門, 帶著碰碰運氣的心態, ... yes, 牛仔還在等我們呢!! yeah!!

一般愛熱飲的我都忍不住要了杯 iced banana chocolate [HK$30]解渴, 仲有香濃朱古力味, 加上一絲絲的香蕉味淡淡滲出

友人點的choco cake [HK$22]朱古力在口中融化, 甜味適中, 中間鬆軟, 唯獨餅底太硬, 略欠新鮮

朋友仲點咗杯熱茶[HK$19], 對佢讚不絶口,係 mighty leaf 靚茶

繁忙的商場內有這樣一間設計特別的咖啡店, 設計型格, 但如果多D梳化椅就更好

到打烊時間, 靚女長髮服務員過來收走我們的餐具, 我和朋友亦夠鐘離開, 服務員誤以為抯擾我們, 連忙解釋"您們可多坐一會" ... 多親切的服務!
Like
Ratings