2019-12-17 1545 views
冬天梗係想食啲熱辣辣得嘅嘢,行過新都城唔知有啲咩好食,見到有間食火鍋嘅,岩晒!走入去試試先。星期日都唔使點樣排隊,好快就安排坐。佢有唔同牛肉嘅品質,唔同價錢,全部都係任食再加自助吧嘅形式提供蔬菜菇類丸類。我哋揀咗中等嘅價錢,我同行揀咗泡菜湯,而我就揀咗壽喜燒。坐低冇幾耐啲牛肉就送到上枱,牛肉嘅色澤同埋質素以任食火鍋來講都算可以。個泡菜湯味道好濃,但如果會加埋泡菜喺入面就會更加好。自助吧嘅菜類選擇唔算多,以"食肉獸"伴住食牛肉來講都尚算足夠。丸類來講有隻三文魚丸幾特別,辣辣地。烏冬呢啲必備嘅當然有提供,但佢係散開用夾夾,我自己就唔係太喜歡呢個方式,直接一包或者剪半,出來既觀感會好一點。而飲品係自己去自助吧撳嘅汽水可樂檸檬茶,冇咩特別,唯一要講嘅係飲品膠杯有少少污跡,呢度要扣少少分。成個用餐時間大約90分鐘,用餐時間好足夠。整體體驗都可以嘅,但係如果食具衛生情況再改善會更好。今次掛住食嘢傾計唔記得影相,不過下次都應該會再幫襯,下次再補相啦🙏
星期日都唔使點樣排隊,好快就安排坐。

個泡菜湯味道好濃,但如果會加埋泡菜喺入面就會更加好。

2019-12-15
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)
$140 (Lunch)