Geoffreytwy
Geoffreytwy
Level 4
2022-01-11
Follow
Geo條👅評分:⭐️⭐️⭐️⭐️ 💫(5⭐️最高)

香煎深海石斑魚柳拼日本帶子番茄莎莎 $208
香煎美國1855牛肉眼拼法國鵝肝 $248
即製梳乎厘班戟 $88

好耐冇食呢間足球迷餐廳,早前聖誕放假果幾日去咗食吓,真係仲係咁正🤤

同朋友仔一齊去叫咗個香煎石斑魚柳同牛排🥩,好似好耐冇食過西餐😂呢兩個都係套餐,抵食麻🤣餐前有個南瓜藜麥沙律,一個樽仔裝住再配醋醬,酸酸甜甜咁好開胃,仲有個南瓜湯同蒜蓉包🤤

第一個主菜係香煎石斑魚柳拼帶子,唔知點解我好鍾意食佢哋嘅魚柳,可能真係煎得好好食,外脆內軟,真呀,因為佢哋嘅魚柳係用有魚皮,煎得個皮脆脆哋同時個魚柳又保持到肉汁,調味又啱啱好,真心世一👍🏻帶子都幾新鮮彈牙,唔錯!同埋一定要食佢哋嘅配菜同薯蓉,最鍾意個番茄🍅🤤

第二個主菜就係牛扒,叫咗medium,呢間真係煎到啱啱好medium,切落去已經聞到牛扒嘅香味,肉質真心鮮嫩同有肉汁,但又唔會咇血,塊牛排🥩依家打緊食評都想再食多次😂🤣鵝肝我就唔係太識食,因為平時唔多好,但呢個食落口又幾香口!鍾意食大啖大啖肉嘅朋友仔,呢個牛扒都一定要試🤤

我哋仲叫咗個梳乎厘pancake,呢個pancake即製,所以主菜食到咁上下時可以叫咗先!個pancake都幾好多人叫,pancake口感好鬆軟,好creamy,唔太甜!仲配咗吉士醬同cream俾你點👍🏻但如果講返呢間餐廳嘅甜品,我都係鍾意朱古力心太軟😂🤣
Like
Ratings