2023-04-12 494 views
同朋友做運動之前,諗住去搵個下午茶食少少嘢,行過見到佢裝修好靚同埋冇乜人,所以就入咗去食。俾佢黃色嘅門面同珍珠奶茶裝飾吸引咗地方好闊落,假日下午茶時間都唔會好多人全部都要黃色做主題,公仔都好得意連張餐枱嘅字都好有特色,啡色嘅公仔好似係滷肉飯朋友叫咗個午餐嘅雞扒滷肉飯,肉醬份量剛剛好,炸雞扒唔會好乾,大塊亦好多汁,跟餐仲有一杯薏米檸檬嘅飲料,有嚼口之餘俾機會我食晒啲薏米另外喺下午茶餐叫咗個芝士雞肉煎蛋餅,唔鍾意沙律醬嘅人提醒要叫侍應更改,下午茶來講份量還可以,但係如果男仔食可能會完全唔夠。仲有兩隻跟下午茶餐嘅鍋貼,新鮮整出嚟好夠熱放落口要小心。因為佢係電子落單,如果咁啱係午餐轉下午茶時間系統可能就要等多一陣,電子下單情況都 簡單,仲要有指定選擇有需要都可以叫侍應幫忙,聽朋友講之前有牛肉湯麵,如果佢係長期餐牌就好
俾佢黃色嘅門面同珍珠奶茶裝飾吸引咗

地方好闊落,假日下午茶時間都唔會好多人

全部都要黃色做主題,公仔都好得意

連張餐枱嘅字都好有特色,啡色嘅公仔好似係滷肉飯
雞扒肉燥飯

雞肉雞蛋芝士蛋餅

跟餐鍋貼

仲有兩隻跟下午茶餐嘅鍋貼,新鮮整出嚟好夠熱放落口要小心。

2023-04-11
$60 (Tea)
雞扒肉燥飯
跟餐鍋貼