2021-06-28 606 views
一間有人氣既cafe,好少過海既我難得過嚟荃灣就一於試一試佢!(佢哋嘅分店都係喺新界區多)唔surprise地8點幾去到嗰度都有一條小小既人龍,當時仲驚會唔會趕唔切喺10點前食完,好彩好快就入到去食野~嗌左豪華英式早餐、卡邦尼意粉、黃金蟹肉意粉等等加3個分別$25既小菜(黑松露薯條、芝士薯條、羽衣甘藍藜麥沙律)#豪華英式早餐真係好豐富,仲要有埋我最喜愛既waffle(不過唔係傳統唔隻waffle,佢係好好似donut既蛋糕仔咁),唔係間間cafe都有~#薯條個芝士醬好濃味,啲芝士醬好在就算凍左就唔會凝固。而黑松露醬方面,好鍾意佢比好多醬,食晒啲薯條都仲有醬淨,一啲都唔孤寒。#黃金蟹肉意粉個賣相好吸引,個蛋黃味同個蟹肉好夾,同埋份量睇落好似好細咁,但係唔知點解食極都食唔完🤣#黑松露軟殻蟹意粉味道好濃郁,黑松露控非試不可😘 啲蟹殻都幾脆,唔錯🤣#卡邦尼意粉個醬汁調得好好味非常之Creamy 煙肉嘅份量都非常充足係食得好滿既卡邦尼意粉#桃🍑慕絲蛋糕造型好可愛桃味好清香 幾好食

#豪華英式早餐

#薯條

#黃金蟹肉意粉

#黑松露軟殻蟹意粉
味道好濃郁,黑松露控非試不可😘
啲蟹殻都幾脆,唔錯🤣

#卡邦尼意粉
個醬汁調得好好味