2022-04-17 1094 views
openrice 睇到好多食評都係話呢間金鳳唔好食, 所以我都係抱住一試的心態試下. 今日去到2 點左右, 等左幾分鐘就入座..望到餐牌, d set 其實都係差唔多, 特價午餐就多左奄列 , 而只係貴過其他set 幾蚊, 所以就一試吧.睇之前的食評都係話粉麵和奄列的份量大.食物來到時見碗沙爹米個碗都幾細下, 初頭都擔心會唔夠食, 但食落份量又真係幾ok, 而且味道都好, 好過平時茶餐廳食的.另外奄列都幾好, 好似好食過以前荃灣的嘉樂.菠蘿包可惜係凍的, 味道都好好, 而家好實, 但如果係熱的話應該更加好味.整體黎講, 今時今日 $51 食得咁豐富 已經好難得.我認真覺得值得一試. 大家可以放心一試, 唔好介意 d 差評.

睇之前的食評都係話粉麵和奄列的份量大.

另外奄列都幾好, 好似好食過以前荃灣的嘉樂.

整體黎講, 今時今日 $51 食得咁豐富 已經好難得.

沙爹牛米
沙爹牛米