❤️ 期待咗好耐終於食到喇!! 🥰 呢幾個月都有做緊折扣優惠,六月就有七折 (7:30pm 時段, 折咗再加一大概係$480) 同埋6月生蠔🦪回歸啦!😍❤️ 呢個buffet最正當然係有生蠔,長腳蟹,龍蝦,Haagendaz,movenpick ,同埋入口即溶嘅佐賀牛!❤️ 佐賀牛真係好好食!入口即溶嘅感覺好正😋 不過每次只可以攞一件,本身想起碼排10轉,最後因為又掛住食其他嘢,排得三轉咋🤣🤣❤️ 另外,比和牛更令我期待嘅,其實係有得寫字既心太軟!😍😍首先係嗰度心太軟真係好好食😍 另外就係你要將我哋想寫嘅字句寫上紙仔,師傅就會幫我地寫上心形嘅碟上👍🏼 慶祝節日,或者影相都一流呀☺️ 我可以期待下男朋友寫咩俾你😂❤️ 琴晚食咗兩個半鐘好滿足🥰🔆 Book位比較難book,上網有得book位,但係唔係每個日子都有。打電話會去咗留言,但我建議大家都留低自己嘅電話號碼,根據自己嘅經驗,過一兩日佢哋就會打返俾你🤣
同埋6月生蠔🦪回歸啦!😍

❤️ 琴晚食咗兩個半鐘好滿足🥰